V čem smo drugačni

Rezultate dosegamo z ljudmi v srcu in s ciljem pred očmi. Skrbimo za ravnotežje posameznika in uspešnost organizacije s tem ko ta dva vidika povezujemo.

1) REŠITVE PO MERI

Velikokrat slišimo, malokrat pa res doživimo, mi dejansko to storimo. Ne verjamem v “one-size-for-all” rešitve. Verjamemo v preizkušene prijeme, postopke in tehnike. Te pa po pogovoru z naročnikom prilagodimo posamezni skupini ali skupinam. Tako je, tudi če imate v podjetju 50 prodajalcev, niso vsi enaki. Zato je za uspešnost treninga prilagoditev vsebina in pristopa potrebam udeležencev ključna. Na ta način bodo udeleženci najbolj motivirani za prenos naučenega v svoj vsakdan, kar pa je cilj tudi naročnika in trenerja

2) IZREDNA SPOSOBNOST EMPATIJE

O tem govorijo naši naročniki in njihovo zaupanje. Le empatija in razumevanje naročnika lahko omogočita optimalno prilagojen program, ki bo kar najbolj uresničuje cilje in usmeritve podjetja. Pri tem znamo podati informacije na človeški in motivacijski način. Inspiriramo za spremembe in poskrbimo za primerna orodja za njihovo implementacijo.

3) VEČJEZIČNOST

Če imate sodelavce tudi na področju bivše Jugoslavije, v Avstriji, Nemčiji ali širše v Evropi, lahko vse naše storitve ponudimo v slovenskem, angleškem, nemškem in hrvaškem jeziku. Na ta način bo vaše celotno podjetje govorilo en jezik, pomagalo pa bo tudi pri ustvarjanju skupne kulture in usmeritve. S tem smo partner tako kadrovski službi, kot tudi upravi pri doseganju njihovih strateških ciljev.

4) STRATEŠKI PRISTOP

Z mednarodnimi izkušnjami iz različnih področij združujemo pristope in razmišljanja, ki koristijo uspešnosti vaše organizacije. Vsebino treningov ali projektov uskladimo z vašimi strateškimi usmeritvami in s tem zagotovimo, da plačate in dobite tisto, kar zares potrebujete.

5) ZKM (ZDRAVA KMEČKA PAMET)

Včasih se nam od novosti, pristopov in tehnik lahko zavrti v glavi. Kaj je pravo? Kaj najboljše? Kaj deluje? Kako izbrati? Zato uporabljamo preizkušene metode, predvsem pa tudi zdravo kmečko pamet. Ne delamo modnih stvari, delamo stvari, ki delujejo za naše naročnike, ki jim prinašajo uspeh in zavzete sodelavce.

6) 100% GARANCIJA NA COACHING

Namen coachinga je doseči cilje klienta. Zato ta cilj na začetku dobro definiramo. Nato klienta spremljamo na poti do tja. Če cilj ni dosežen, vam povrnemo celotno investicijo v coaching.

7) LJUBIMO IZZIVE

Imate projekt, ki ne veste, kako se ga lotiti? Ne poznate nikogar, ki je kaj takega že izvedel? Krasno, take stvari imamo najraje. Dogovorimo se za način dela, rezultate in tudi način plačila. In potem se podamo v raziskovanje, načrtovanje in preizkušanje ter skupaj z vami odkrijemo najboljšo pot. Včasih je dobro imeti še dodatne možgane, ki razmišljajo o vašem problemu. Izkoristite naše!